30 sept.

Comunicat Colegiul Medicilor Stomatologi din România ref observatori alegeri

La propunerea Biroul executiv național al CMSR, Consiliul naţional al CMSR, întrunit în şedinţa din data de 29 septembrie 2023, a votat, în unanimitate, proiectul de Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății și pentru modificarea și completarea altor acte normative în domeniul sănătății, cu recomandarea de a fi avizat fără obiecțiuni.

În cadrul aceleiași ședințe, și tot la propunerea Biroului executiv național al CMSR, Consiliul național al CMSR a adoptat o decizie, prin care se solicită Ministerului Sănătății desemnarea de observatori în conformitate cu prevederile punctului 19, ce fac referire la art. 550 alin. (1)-(3) din Legea nr. 95/2006 din proiectul de Ordonanță de urgență, la procesul electoral pentru alegerea organelor de conducere ale Colegiului Medicilor Stomatologi din România la nivel local şi naţional pentru mandatul 2023-2027.

Totodată, Consiliul naţional al CMSR a adoptat decizia de modificare a Regulamentului electoral al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin care observatorii din mass-media și observatorii desemnați de Ministerul Sănătății pot participa atât la procesul de votare, cât și la procesul de numărare a voturilor.

Cu deosebită considerație,

 

Președintele CMSR,

Prof. dr. Ecaterina IONESCU

Noutati similare